Wie ben ik?

Geplaatst op

Een toertje door de Haagse duinen of het Grolloërveen. Ook dat is werelds fietsen. Tijdens een klein fietsrondje doe ik volop ontdekkingen met onvergetelijke ontmoetingen. Ik raak in gesprek met een oud-wielrenkampioen, traditionele palingvisser of wijnboer.

Ik ben geen kilometerknaller, maar een slow fietser. Op mijn eigen tempo verken ik de wereld. Onderweg maak ik reportages voor onder meer Trouw, NRC, FietsActief, de Vogelvrije Fietser en Het Laatste Nieuws. Op YouTube kun je mijn reizen volgen via het kanaal Fietsvlogger.

Slow travel is waar ik van houd. Meestal op de fiets, maar wandelen langs de kliffen van Donegal, zwemmen in de Zwitserse Aare of varen door de kanalen van Parijs vind ik ook fantastisch. Als ik maar een wereld ontdek die je vanuit de auto niet ziet. Of waarvoor je vanuit de auto geen oog hebt.

Eén antwoord op “Wie ben ik?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *