In opdracht

Twee vrouwen slaan de armen om elkaar heen. Kom op, nog een stukje! ‘Ain’t no mountain high enough,’ klinkt het in koor. Tijdens de Koninginnenrit zie ik hoe een doktersassistente zich net zo inspant als Jan Janssen die de Tour de France probeert te winnen. Stap voor stap sleept ze haar fiets omhoog, de blik op oneindig.

Een reisorganisatie die zich richt op fietsers.
Een duurzaam bedrijf waar het personeel niet met de auto komt.
Een goed doel met sportieve sponsorreizen.

Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Én dat is ook de bedoeling als ik een mooie reportage, in tekst en/of beeld, wil maken. Ik moet direct een goed gevoel bij een organisatie krijgen. Klikt het wederzijds, dan werk ik graag in opdracht. Zo maakte ik foto’s voor Cycle for Plan (Plan Nederland) in Nicaragua en voor Sawadee/Cycletours in het Spaanse La Rioja.

Ik blijf niet op een afstand, maar doe mee. Om écht te weten hoe zo’n reis is. Mijn apparatuur gaat gewoon mee op de fiets, geen enkel probleem, ook niet als er flink geklommen moet worden. Als ik voor een goed resultaat af en toe de (volg)auto in moet duiken, is dat uiteraard geen probleem. – Ik doe het met kiespijn, maar ja, werk = werk. 😉

Ook geef ik presentaties. Geen droge stof. Ik laat de luisteraars bij me achterop springen en de reis meebeleven.

Zie je een samenwerking wel zitten, of heb je vragen? Mail me vooral!